16 °CPoiana Brașov
Imagini live

Saptamana comediei in Brasov

Pentru prima data, Brasov este gazda unui eveniment foarte important in materie de entertaining. Este vorba despre Saptamana Comediei, un eveniment organizat de Zile si Nopti in colaborare cu Centrul cultural Reduta si No Limit Events. Astfel, Brasovul devine pentru 5 zile centrul comediei, un centru care aduce in acelasi loc zeci de regizori si directori de teatre, sute de actori, scritici literari etc.

Organizata in cadrul Zilelor Brasovului, Saptamana Comediei aduce timp de 5 zile spectacole de teatru la Sala Reduta, concerte in cluburi importante si bineinteles, spectacole stradale alaturi de cei mai priceputi si mai amuzanti clowni, mimi si bufoni din Romania.

Pentru orice roman din orice colt al strazii dar mai ales pentru brasoveni, Saptamana Comediei aflata la prima editie este intradevar o noutate, o oportunitate de distractie care nu trebuie ratata. Tocmai din acest motiv, ne adresam in primul rand celor care nu vor sa rateze un astfel de eveniment, chiar daca sunt din alte judete.Saptamana Comediei

Hotel Alpin va asteapta cu zeci de locuri de cazare. Fie ca veniti cu prietenii, cu familia intreaga sau chiar si singuri, Hotel Alpin va asteapta pe toti cu cele mai bune oferte de cazare si cu multele facilitati pe care le ofera in cadrul intregului complex.

Daca va veti rezerva 5 zile pentru o saptamana de distractie, categoric nu veti fi dezamagiti. Aveti sansa sa participati in fiecare zi la evenimentele din cadrul Saptamanii Comediei si in acelasi timp, sa beneficiati de cele mai bune si avantajoase conditii de cazare si de cea mai buna mancare la restaurantele noastre. Deasemenea, pentru cei care vor sa fie raspafati, Vitarium Spa va fi categoric cireasa de pe tort pentru o saptamana de vis.

Revenim insa la Saptamana Comediei pentru a prezenta intregul program de desfasurare a spectacolelor de la Centrul cultural Reduta. Deschiderea va fi facuta miercuri 8 mai, ora 19 cu spectacolul de teatru Pyramus & Thisbe 4 You. Prezentat de Teatrul Odeon Bucuresti, spectacolul aduce pe scena artisti cunoscuti cum ar fi Pavel Bartos, Rodica Mandache, Dorina Lazar si multi altii. Pretul de intrare este de 60 de lei.

Joi, tot de la ora 19, Teatrul Nottara din Bucuresti prezinta Scandal la opera!, o comedie de Ken Ludwig. Pretul este de 50 lei iar dintre artistii din distributie ii amintim pe Mircea Diaconescu, Ion Grosu, Luminita Erga, Victoria Cocias etc.

Vineri tot Teatrul National Bucuresti prezinta piesa Sanziana si Prepelea dupa Vasile Alexandri unde il veti putea pedea pe Mircea Albulescu si pe Stefan Mihailescu. Sambata, la ora 17 de aceasta data, Teatrul National Iasi prezinta Zeul Macelului iar duminica, puteti urmari Doamna noastra din Pascagoula de Tennesse Williams la ora 19.

Deasemenea, joi, vineri si sambata vor fi si o serie de concerte. Tapinarii canta joi la 22 in Deane’s Irish Pub & Grill, Fara Zahar concerteaza in Tequilla Bowoling vineri la 22 iar sambata in Centrul Cultural Reduta puteti asista la AdaMilea: Concert cu bucati din concerte.

Iata asadar o saptamana plina de activitati culturale, toate in cadrul primei editii ale Saptamanii Comediei. Asa dupa cum am spus, va asteptam din toate colturile tarii cu cele mai tentante oferte de cazare si nu numai, doar la Hotel Alpin.