Hotel Alpin – Alpin Resort Poiana Brasov ****

Rezerva
Rezerva aici si primesti o reducere de 100 Lei pe camera / sejur sau 200 de Lei pe apartament / sejur la orice extraserviciu comandat in cadrul Resortului.

30% reducere pentru tratamentele Hydralessance

Hydralessence Corps

Dupa acest tratament expert, pielea deshidratata este divin de moale, neteda si catifelata. O placere pe care o puteti repeta de cate ori este necesar dar si inainte si dupa un sejur la soare. De la gomajul vegetal fara granule, exfoliant si hidratant in acelasi timp, cu arome delicioase de citrice, la masca corporala remineralizanta si catifelata cu alge din Bretania, pana la masajul final relaxant si reparator, totul concura la eliminarea ultimei urme de rugozitate, de deshidratare si de inconfort. Timpul terapiei 110 min.

Hidralessence Visage

Are ca rezultat o piele reconconfortata, calmata si reechilibrata, care redevine moale si frumoasa. Secretul eficacitatii consta in actiunea puternic catifelanta a extractelor de alge si fructe, aplicare a 2 masti hidratante, dintre care una masata sub o bruma fina aromatica si, in final, aplicarea conform tehnicilor YonKa a unui duo reparator, reactivator al hidratarii. Plusurile YonKa: In timpul acestui tratament facial, aplicarea pe maini a unui gomaj cu extracte de citrice, in egala masura hidratant si exfoliant. Timpul terapiei 60 min.
 

S-ar putea sa te intereseze si...

Top

Hotel Alpin pe Facebook

2017 © S.C. ALPIN 2003 S.R.L.. | Nr.Reg.Com: J8/2469/2016 | CUI: RO15530765 | ANPC | Termeni si conditii | Site realizat și întreținut de SINGA STUDIO