Hotel Alpin – Alpin Resort Poiana Brasov ****

Rezerva
Rezerva aici si primesti o reducere de 100 Lei pe camera / sejur sau 200 de Lei pe apartament / sejur la orice extraserviciu comandat in cadrul Resortului.

Invata fara stres… Creeaza!

Pachet Special “SCOALA” MARTIE - MAI 2011 Duminica-Joi 56 € / zi / pax in camera dubla 15 € / zi supliment single sau 76 € / zi /pax in apartament (capacitate 2- 4 locuri) Tarif pachet include Sala functionala cu dotare standard (flipchart, videoproiector, mapa de scris, acces la internet wireless), kitul suport predare Cazare confortabila intr-o atmosfera extrem de primitoare Mic dejun Pauza de cafea Dejunul casei (bufet deschis cu optiuni de mancare sanatoasa si traditionala : supe, ciorbe, salate si garnituri, feluri principale si desertul casei) Lectie de respiratie antistress intr-un cadru SPA autentic (lectie de grup) Acces liber la piscina, sauna si fitness RECOMANDARI SPECIALE : activitati INDOOR si OUTDOOR Barbeque si foc de tabara, jocuri de echipa la piscina, inchiriere ATV-uri, tir cu pusca si cu arcul, rapel, tiroliana, activitati team building: map search, senile etc. 10% discount pentru ritualuri SPA la noul ALPIN SPA VITARIUM / grupuri constituite la rezervare Oferta valabila in limita locurilor disponibile,  pentru grupuri de la 10 pers TVA si taxa de statiune incluse Plata serviciilor in lei la curs de referinta BNR.
 

S-ar putea sa te intereseze si...

Top

Hotel Alpin pe Facebook

2017 © S.C. ALPIN 2003 S.R.L.. | Nr.Reg.Com: J8/2469/2016 | CUI: RO15530765 | ANPC | Termeni si conditii | Site realizat și întreținut de SINGA STUDIO