18 °CPoiana Brașov
Imagini live

Campioni in business – Hotel Alpin

Hotel Alpin – Campioni in business!

 width=
Compania braşoveană Alpin 2003 a fost premiată în cadrul galei „Campioni în Business” organizată de Enterprise Investors şi BCR cu sprijinul Ziarului Financiar si Asociaţiei Triple Helix. Firma braşoveană a fost desemnată cea mai bună din Transilvania.

 width= width= width= width=
Proiectul „Campioni în Business” a premiat pentru al patru-lea an consecutiv cele mai dinamice companii cu capital autohton din cele mai importante regiuni ale ţării şi Bucureşti.
Dl. Claudiu Aron si dna Roxana Aron, proprietarii firmei Alpin 2003, are afaceri în creştere cu 113% cu un complex turistic din Poiana Braşov. El a cumpărat hotelul Alpin în 2004, iar cea mai mare parte a investiţiilor pe care le-a făcut aici (respectiv 14 milioane euro) au fost destinate realizării aparthotelului de patru stele – Alpin Resort Apartments.

 width= width=
Apartamentele au două dormitoare, fiecare cu grup sanitar propriu, unul cu cadă jacuzzi, living şi o terasă comună. Conceptul Alpin Resort Apartments este inovator și unic în România.

Astfel, decizia de a fi posesorul unuia dintre apartamentele Alpin Resort Apartments înseamnă:
1.Să deții o proprietate excepțională, într-o destinație privilegiată – Poiana Brașov.
2. Să ai o investiție sigură, cu un venit net garantat oferit de Hotelul Alpin pentru
închirierea apartamentului pe perioade definite de timp.

Creşterea de 113% a businessului din turism a venit în special din vânzarea acestor apartamente.
Alpin Resort Apartments este un concept unic si inovator in Romania care marcheaza evolutia viitoarelor investitii imobiliare a caror valoare va creste constant si sigur, datorita caracterului limitat al ofertei disponibile la vanzare, a locatiei exclusiviste, si a conceptului unic în România: posibilitatea de recuperare a investiției prin garantarea obținerii unui venit lunar.

 width= width=
„Reamenajarea şi modernizarea complexului Alpin a început încă din 2005, iar până în prezent putem spune că am finalizat proiectul de peste 15 milioane de euro, prin realizarea unei aripi rezidenţiale cu 114 apartamente de lux de 4 stele, a noului restaurant mediteranean «À Propos», a grădinii şi bineînţeles Alpin Vitarium Spa”, a declarat directorul general al Alpin Resort Hotel, dna. Daniela Esanu.

Cea mai mare parte a investiţiilor, respectiv 14 milioane euro, a fost destinată realizării aparthotelului de patru stele, 200.000 de euro au fost alocaţi restaurantului şi 700.000 euro spa-ului. Cifra de afaceri a complexului hotelier cu capital 100% românesc, a crescut cu 20% faţă de anii anteriori, un aport important datorându-se spa-ului.

Ca proprietar al unui apartament in Complexul rezidential Alpin Resort Apartments, beneficiezi de toate facilitatile si serviciile oferite de Hotelul Alpin si in plus, te bucuri de avantajele unei afaceri la cheie prin sistemul de management al proprietatii, asigurat de hotel.

 width=