11 °CPoiana Brașov
Imagini live

Dusuri Vichy – rasfat si relaxare la Hotel Alpin

Incet – incet se apropie Valentine’s Day, iar tinerii si domnii deja incep sa caute cadouri potrivite pentru partenerele lor sau pentru cele pe care ei le doresc ca partenere. Fiecare detaliu vor sa fie perfect pentru alesele lor. Aceasta pentru a fi sigur de succes. Nici doamnele si mai ales domnisoarele nu se lasa mai prejos. Ele doresc sa arate cat mai bine si sa impresioneze pe cei a caror inima vor sa o cucereasca sau pe cei pe care deja le-au cucerit.  

 width=O parte importanta a procesului de infrumusetare prin care trec reprezentantele sexului frumos este imbunatatirea calitatii pielii si a straturilor subcutanate. Una dintre metodele de tratament extrem de eficiente ale Vitarium Spa din cadrul Hotel Alpin o constituie dusurile Vichy. Aceasta este o metoda extrem de relaxanta dar in acelasi timp activa pentru corpul dvs. Dusul Vichy poate fi o procedura de sine statatoare, ca tratament hidroterapeutic sau poate face parte dintr-un tratament corporal. width=Principiul din spatele acestor dusuri cu un nume atat de bine cunoscut doamnelor, este de fapt acelasi principiu ca al dusului clasic. Doar procedura este diferita. Terapeutul dvs. va va intinde pe un pat special, care ar putea fi chiar incalzit, pentru un confort termic sporit. Pentru ca tratamentul sa aiba efect maxim, pozitia trebuie sa fie perfect intinsa si relaxata. Deasupra dvs. se afla un suport de inox cu 4-12 dusuri (sau jeturi de apa) al carui flux poate fi reglat, in functie de intensitatea dorita. Aceste dusuri pot avea program concomitent sau alternativ. Masajul acesta duce la relaxarea totala a tuturor muschilor corpului si la eliminarea celulelor moarte. Astfel, rezultatul final este o piele mai fina, mai catifelata si o minte relaxata, fara stres. In acest fel nu doar corpul va fi pregatit pentru sarbatoarea iubirii, ci si mintea dvs.

 /></a>Persoanelor care doresc sa aiba pielea neteda, fara tesut adipos in exces sau care au afectiuni din cauza unui stil de viata sedentar, le este recomandata hidroterapia sub diversele sale forme. Inca din Antichitate erau cunoscute efectele benefice ale apei, care ii ajuta pe oameni sa fie in forma si sa se mentina tineri si frumosi.</p><p><a href=Hotel Alpin va este alaturi in eforturile dvs. de a oferi rasfatul de care corpul dvs. are nevoie. Astfel va ofera pana la sfarsitul lunii ianuarie, de duminica pana miercuri inclusiv, reducere de 50% la Vitarium Spa, ceea ce inseamna ocazii duble pentru dvs. de relaxare si tratament. Profitati de aceasta oferta si simtiti-va frumoasa si sigura pe dvs.

Pentru cei care inca nu ne-au trecut pragul, iata o prezentare a Vitarium Spa. Click AICI

 /></a><a href=sursa 1

sursa 2

sursa 3 

sursa 4