16 °CPoiana Brașov
Imagini live

Tot ceea ce trebuie să ştiţi despre ȋmpachetările cu ciocolată

 

 

 width=

Cine poate rezista ȋn faţa tentaţiei de a savura ciocolata? Cand ne gândim la dulciuri, ne gândim ȋn primul rând ca acestea să fie cu multă ciocolată.

Ţi-ai imaginat vreodată cum ar fi să te poti ȋmpacheta ȋn ea?

A sosit momentul să nu mai visezi şi să ȋncerci şi tu acest tip de ȋmpachetare deoarece ȋmpachetarile cu ciocolată reprezintă terapia care transformă ciocolata din aliatul celulitei ȋn inamicul de temut al acesteia, iar efectele ei sunt uimitoare şi vizibile ȋncă de la primele aplicări.
Poţi fi acoperită din cap până ȋn picioare cu ciocolată pentru a te bucura de spectaculoasele sale efecte: slăbire rapidă, eliminarea celulitei, diminuarea vergeturilor existente şi prevenire a celor noi, detoxifiere, hidratare şi relaxare!

Ceea ce trebuie să stiţi de la bun ȋnceput este faptul că la aceste ȋmpachetări nu se foloseste ciocolata comestibila!!! Aceasta ciocolată nu ȋngraşă, ci dimpotrivă, vă slăbeşte….Faceţi ȋmpachetări ȋn ciocolată cu toată ȋncrederea!

Conţinutul de cacao şi guarana nu numai că te relaxează, dar ȋţi creează şi o stare euforică şi te ajută să scapi de celulita depusă, pe anumite zone ale corpului.

 width=

Rezultatul se va vedea ȋn fermitatea pielii şi ȋn diminuarea aspectului de coaja de portocală a pielii.
Care sunt cauzele care duc la apariţia celulitei? Toata lumea le ştie, dar noi o să le mai enumerăm ȋnca o dată. Vorba aia. Daca auzi un lucru de mai multe ori, poate ȋl reţii mai bine!!

 width=

Deci, factorii care duc la apariţia celulitei sunt:

  • stresul (Ei bine da! Nici mie nu mi-a venit să cred! Se pare că stresul provoacă o hipersecreţie hormonală)
  • circulaţia sangvină defectuoasă
  • retenţia de apă la nivelul ţesutului adipos (din cauza asta toţi medicii recomandă să bei cel putin 2L de apă/zi. Tu cât bei?)
  • toxinele acumulate ȋn ţesutul adipos
  • pubertate, pilule contraceptive, sarcină, menopauză
  • factori genetici
  • sedentarismul
  • consumul de cafea, alcool, tutun, alimentaţie defectuoasă

Pentru tratarea celulitei se recomandă 4-5 şedinţe pe săptămână, iar pentru ȋntreţinere, 1-2 şedinţe pe săptămână.

Pentru a ȋndepărta celulita puţin vizibilă, sunt suficiente 10 şedinţe de ȋmpachetări cu ciocolată. Ȋn cazul celulitei proeminente, pentru rezultate optime se recomandă asocierea ȋmpachetărilor cu electrostimularea şi masajul anticelulitic.

Dacă tratamentul anticelulitic este asociat cu o alimentaţie echilibrată, se pot scădea ȋn circumferinţă de la 3 la 8-9 cm, eliminând 3-5 kilograme.

Rezultatele tratamentului diferă pentru fiecare persoană ȋn parte, deoarece nu toate organismele reacţionează identic! Şedinţele trebuie efectuate intensiv de 3 ori/ săptămână, iar după obţinerea rezultatelor dorite, o şedinţa la 8-10 zile este suficientă.

 width=

Mod de aplicare:
La fiecare şedinţă se efectueaza peeling corporal, se aplică produsul ȋn funcţie de opţiunea pacientei, de zonele afectate, se ȋnfoliază total pacienta şi se introduce ȋn termosauna/ tunel cu infraroşii timp de 60minute. După desfoliere, se aplică crema anticelulitică profesională prin masaj usor.

Rezultate:
Reducerea de până la 30% a celulitei vizibile şi scăderea ȋn centimetri (ȋntre 4 si 6 cm ȋn circumferinţă după un tratament); detoxifică celulele şi ȋmbunataţeşte circulaţia sangvină.

 width=

Contraindicaţii:
Acest tratament nu se recomandă persoanelor supraponderale şi celor care suferă de epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronunţate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, sarcină, tumori; persoanelor care prezintă alergii la substanţele urmatoare: talc, cacao, extract ovăz, sâmburi de acid citric, guarana, oxid de magneziu.
Recomandări:
Este ideal ȋn combinaţie cu urmatoarele tratamente corporale: electrostimulare şi masaj anticelulitic.

 

Pentru a consulta oferta Hotelului Alpin va rugam sa accesati link-ul de mai jos.

http://www.hotelalpin.ro/spa/tratamente-corporale-eficiente