Hotel Alpin – Alpin Resort Poiana Brasov ****

Rezerva
Rezerva aici si primesti o reducere de 100 Lei pe camera / sejur sau 200 de Lei pe apartament / sejur la orice extraserviciu comandat in cadrul Resortului.

Cel mai mare CENTRU ◊ ESCAPE ROOM din ROMANIA

Escape Room-ul este un joc real de evadare dintr-o camera tematica. Te inchidem impreuna cu maximum 6 prieteni si aveti la dispozitie o ora sa cautati indicii in toata camera si sa evadati.

TARIFE

Tarif / persoana Grup peste 10 persoane
Luni – Vineri Sambata – Duminica Duminica – Joi
30 Lei 40 Lei 25 lei / persoana

ESCAPE ROOMS

IMG_3261

A Catching Game

IMG_3266

Apocalypse Now

IMG_3264

Military

IMG_3261

The Investigator

IMG_3266

SAW

IMG_3264

Psycho
REZERVA ACUM!

DESCRIERE ESCAPE ROOMS

Room 1 – A Catching Game / Celula

Imagine2

Dintr-un bar…gust de whisky…in celulă…atmosfera apăsătoare şi dezolantă, pereţii scrijeliţi, stau mărturie a chinurilor celor dinainte. Simţurile sunt incordate la maximum, nu se ştie dacă e zi sau noapte si nu dupa mult timp va intrebati daca o luati razna sau chiar auziti urletele celor din iad…

Pastrati-va calmul, respirati…există o cale de scăpare. Cat timp aveti la dispoziţie? Nu sunteti Edmond Dantes în Castelul d’If, aşa că mulţumiti-va cu 60 de minute. Pioni pe tabla de şah, incercati să scapati de nebun şi să va transformati în regii jocului.

REZERVA ACUM!

Room 2 – Apocalypse Now

Sfârşitul lumii,  planeta aruncată intr-un abis de foc şi radiaţii.

Ultimii oameni de pe planetă s-au adapostit într-un refugiu subteran imens, construit special. Aici au apă, alimente, energie nucleara, centre medicale şi multe alte facilităţi ce pot asigura traiul comfortabil a catorva sute de persoane, timp de câteva secole. …Familia ta făcea parte dintr-unul din acele grupuri, protejată de o uşa metalica, sub un munte de piatră. Uşa însă s-a inchis pentru totdeauna.

Nimic si nimeni nu o va mai putea deschide…

Tu si familia ta hotarati, cateva generaţii mai târziu, sa găsiţi o cale de a ieşi din refugiu şi a locui din nou la suprafaţă. Ajunsi  intr-o zonă interzisă, abandonată a refugiului, căutaţi o cale de ieşire…

REZERVA ACUM!

Room 3 – Military

Imagine5

Dusmanul a construit un super-robot, iar tu şi echipa ta de spioni veţi face tot posibilul pentru a vă infiltra intr-un buncăr şi a dezactiva pentru totdeauna robotul ce ameninţă toată omenirea. Din informaţiile pe care le aveţi la dispozitie, robotul se va activa in 60 de minute.

REZERVA ACUM!

Room 4 – The Investigator/Procurorul

Imagine7

O crimă… un mister…. un renumit Procuror, aparent unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai valorilor familiale, o întâlneşte pe cea mai curtată damă de companie a momentului. O echipa de detectivi va descoperi o lume fascinanta, plina de enigme şi mister, în care ei sunt singurii care pot scoate adevărul la iveala. Îi aşteaptă o cursă contra-cronometru, la sfârşitul căreia detectivii vor putea să încrimineze unul dintre cei mai influenţi procurori ai vremii sau să-l lase să scape basma curată. Sherlock Holmes vs. James Moriarty? Chiar mai bine.

REZERVA ACUM!

Room 5 – SAW

Imagine9

O cameră inspirată din celebra serie de filme… tu şi prietenii tăi v-aţi trezit intr-o incăpere diferită de tot ce aţi văzut până acum. Tot ce ştiţi este că va trebui să evadaţi in mai puţin de 60 de minute.

REZERVA ACUM!

Room 6 – Psycho

Imagine10

Sunteti niste tineri jurnalisti in cautare de subiecte explozive…

Porniti pe urmele unui psihopat cautat de ceva vreme…insa va treziti prizonieri ai acestuia…sunteti rapiti si inchisi in beciul in care isi sechestreaza victimele…aveti 90 de min sa evadati sau veti deveni voi subiectul principal pe prima pagina a ziarelor, LA RUBRICA DECESE…succes!

REZERVA ACUM!

Nume, Prenume (*)

Email (*)

Telefon (*)

Numar persoane (*)

Data (*)

Camera(*)

Interval orar si alte informatii

Top

Hotel Alpin pe Facebook

2017 © S.C. ALPIN 2003 S.R.L.. | Nr.Reg.Com: J8/2469/2016 | CUI: RO15530765 | ANPC | Termeni si conditii | Site realizat și întreținut de SINGA STUDIO