Retete Halloween pentru copii

Pregatirile pentru Halloween au inceput de la 1 Octombrie, cu toate ca sarbatoarea este pe 31 Octombrie. Mai sunt cateva zile pana atunci, iar noi Hotel Alpin, ne-am gandit sa va sugeram cateva retete foarte simple si delicioase pentru a va intampina oaspetii si a va bucura copiii.

Aceia care au copii si care stiu cat sunt de mofturosi si capriciosi, vor avea ocazia sa experimenteze ceva nou si cu care mergi la sigur.

Dar inainte de a incepe, va reamintim de tabara pentru copiii de la Hotel AlpinHalloween English Camp 2013 ce va avea loc in perioada 03-08 noiembrie 2013

Pentru mai multe detalii referitoare la aceasta tabara, va rugam sa recititi acest articol in care noi am detaliat toate activitatile ce vor avea loc, plus multe altele.
Asadar, sa ne apucam de treaba!

Tot ce aveti nevoie in bucatarie este imaginative si voie buna.

Ce avem aici? Degete de zombie cu tot cu unghii.

Taiati cascavalul in forme subtiri ca in imagine, il crestati usor, curatati maslinele de samburi si puneti putina crema de branza in partea de jos, ca sa ajutati maslina sa se fixeze.

In continuare, avem o gustare pe cat de simpla, pe atat de effect.
Avem nevoie de un pachet de biscuit gen Crackers (se gasesc peste tot), mozzarella si ketchup dulce.

Chiar daca la noi nu se obisnuieste colindatul cu “Trick Or Treat” va puteti folosi de acesta idee si pentru petrecerile cu adulti, nu doar cu copii. Aveti nevoie de praf de jeleu (gelatina) si suc de fructe. Unele prafuri pentru jeleu sunt déjà aromatizate. Nu trebuie decat sa le preparati. Fiecare producator are instuctiunile lui, asa ca urmati ce scrie pe pachet. Cand compozitia de jeleu inca e calda, umpleti seringile si bagati-le la frigider. Reteta pentru adulti contine vodka!

Aici avem o reteta putin mai coplexa decat celelalte, dar foarte de efect.
Avem nevoie de bete de plastic, o punga mare de bezele (marshmallows), ciocolata, frisca lichida si decoratiuni. Intr-un vas se topeste ciocolata si se adauga putina frisca lichida. Luam de pe foc. Cand este calduta, introducem bezeaua in ciocolata care are deja batul infipt si le aplicam decoratiunile. Sfatul nostru: daca nu gasiti bete de plastic puteti folosi scobitori.

Preferatele mele: Spider Eggs.
Oua umplute cu crema de branza si galbenus. In functie de preferintele copiilor/ invitatilor, puteti adauga usturoi, verdeata, ceva iute. Decorarea se va face in functie de dexteritatea in bucatarie si de rabdare. Nu uitati sa folositi un cutit mic si foarte bine ascutit.

Simplu ca buna ziua. Avantajul este ca puteti umple portocalele cu ce bomboane doriti, iar pulpa se poate manca sau folosi in bucatarie.

Mai multe retete gasiti AICI

Speram ca v-am trezit papilele gustative si ca v-am starnit curiozitatea cu aceste retete minunate.

Nu uitati de tabara de la Hotel Alpin in perioada 03-08 Noiembrie 2013.

Copiii dvs se vor distra impreuna cu alti copii de varsta lor. Vor avea parte de distractie si de tot felul de activitati funny, ca de exemplu tiroliana, catarari, inot, dans, karaoke si multe, multe concursuri.
Ce ne dorim? Ca dvs si copiii dvs sa va simtiti excellent si sa reveniti la Alpin – Your Home Away From Home.