Planifica-ti evenimentul

Hotel Alpin va asteapta cu 41 de spatii special amenajate pentru acomodarea optima a unui numar cuprins intre 10 si 600 de persoane (aranjament teatru) .

Salile au fost gandite si echipate ca sa ofere toate conditiile necesare organizarii cu succes a oricarui tip de eveniment : conferinte, prezentari, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building , scolarizari, evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private sau ale companiilor/receptie) cu pana la 700 invitati.

Toate sălile de conferințe pun la dispoziție Internet gratuit prin cablu și wireless. Cel mai remarcabil lucru este că spaţiile pe care ţi le prezentăm aici sunt multi-rol: ele pot fi rapid amenajate pentru a găzdui cu egal succes evenimente de natură emoţională – nunţi, aniversări sau reuniuni. Iar personalul care îţi stă la dispoziţie este amabil şi – foarte important! – ştie întotdeauna ce are de făcut când vine vorba de petreceri!

La Alpin Resort Hotel**** acordăm o atenţie deosebită simţurilor – fie ele estetice, auditive sau senzitiv-tactile. Pentru că am promis!

*
*
*
*
*
*