Hotel Alpin – Alpin Resort Poiana Brasov ****

Rezerva
Rezerva aici si primesti o reducere de 100 Lei pe camera / sejur sau 200 de Lei pe apartament / sejur la orice extraserviciu comandat in cadrul Resortului.

Restaurante nunti

Un eveniment special, O amintire draga, O petrecere pe cinste

Hotel Alpin Poiana Brasov doreste sa va fie alaturi pentru evenimentele speciale din viata, punandu-va la dispozitie restaurante pentru nunti si botezuri, aniversari sau simple petreceri intre prieteni.

Toate sunt momente speciale, unele irepetabile, cu o semnificatie aparte pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea ne propunem ca aceste momente sa fie organizate astfel incat sa va bucure, sa va distreze si sa va faca sa va amintiti cu placere de clipele petrecute aici! Fiecare eveniment va fi tratat cu importanta unui moment unic, incercand sa transpunem in practica ideile si dorintele oaspetilor iar pentru acestea va recomandam designerul hotelului,oricand pregatit pentru a va crea decorul visat!

Galerie foto Evenimente private

Capacitatea centrului de conferinte in diferite aranjamente:

Galerie foto Petreceri

Tur Virtual 360°

Top

Hotel Alpin pe Facebook

2017 © S.C. ALPIN 2003 S.R.L.. | Nr.Reg.Com: J8/2469/2016 | CUI: RO15530765 | ANPC | Termeni si conditii | Site realizat și întreținut de SINGA STUDIO