Un arici de sarbatori

Exista momente pentru a primi si exista momente pentru a darui. Sarbatorile sunt pretextul perfect pentru a darui. Petrecem ore intregi cautand cadoul perfect pentru cei aproape de inima noastra. Unii isi doresc sosete sau caciuli impletite, altii excursii sau multa ciocolata. Altii isi doresc doar prezenta, timpul si dragostea noastra. Iar noi incercam sa le oferim exact ce isi doresc.

Iar pentru ca noi, cei de la Hotel Alpin suntem dedicati pregatirii celor mai creative preparate pentru clientii nostri, astazi ne-am gandit sa va oferim una dintre retetele recomandate de maestrii bucatari ai restaurantelor noastre.

Nu este niciodata suficient timp pentru a concepe si aranja masa festiva, pentru a ne aranja pe noi insine si familia intreaga. Venim in ajutorul dvs cu reteta acestui preparat realizat de bucatarii nostri iscusiti, un preparat extrem de simplu de realizat si care abunda de imaginatie. Reteta aceasta este una extrem de usor de realizat, nu necesita ingrediente multe sau greu de gasit, iar musafirii dvs. vor fi incantati de creativitatea de care dati dovada in bucatarie.

 Ingredientele de care aveti nevoie se gasesc in bucataria oricarei gospodine:

–          O varza cruda generoasa

–          Folie aluminiu

–          Mai multe bete de frigarui

–          Rosii cherry

–          Cascaval

–          Castravete

–          Sunca presata

–          Branza (trebuie sa fie tare pentru ca urmeaza a fi taiata in bucatale. Daca alegeti un tip de branza sfaramicioasa nu e ok)

–          Masline (sa fie neaparat din cele fara samburi)

Restul deingrediente ramas la latitudinea si pofta dvs. Puteti alege sa faceti frigarui cu carne,doar cu carne, sorici,ficatei trasi in tigaie…..In mod special, dorim sa specificam ca alegerea ingredientelor ramane la latitudinea dvs.

Noi va prezentam reteta care a avut cel mai mare succes.

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa inveliti varza in folie de aluminiu in asa fel incat varza sa nu fie vizibila deloc. Asezati varza cu cotorul in jos fie pe un suport, fie pe un platou, iar apoi puteti sa va apucati de pregatirea frigaruilor. Daca nu sta locului, o dezveliti si o taiati in partea de jos.

Veti avea 3 tipuri de combinatii. Unele frigarui vor fi cu rosii si cu branza, altele cu castravete si cascaval, iar altele cu sunca. Pe masura ce realizati frigaruile, infigeti-le in varza cu grija pentru a nu rupe folia de aluminiu. Incercati sa aranjati frigaruile peste tot pe suprafata verzei pentru a crea aspectul unui arici delicios.

Puteti stropi legumele cu un amestec de lamaie cu ulei pentru a avea un gust mai bun.

Ca o varietate, puteti sa faceti un arici de mare efect cu fructe. Puteti folosi kiwi, capsune, boabe de strugure, cirese si ce fructe mai doriti dvs sau fructe de sezon.

Sau  daca doriti sa va impresionati invitatii cu gusturi mai rafinate,puteti opta pentru un arici realizat din fructe de mare si branzeturi frantuzesti.

Va multumim pentru ca ne urmariti si va uram sa aveti parte de sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi!

 

sursa foto Google images